Son Dakika 19:04 Başpehlivan Mehmet Yeşilyeş...
Ana Sayfa Yap  |  Sık Kullanılanlara Ekle  |  S-Haberci  |  Reklam  |  Künye  |  Bize Yazın
Samanyolu Haber
finans
IMKB  36.798
DOLAR  1,5350
EURO  2,1430
Parçalı Bulutlu 15 / 30
05 Temmuz 2009 Pazar
Ana Sayfa   |   Gündem   |   Politika   |   Ekonomi   |   Dünya   |   Spor   |   Sağlık   |   Kültür   |   Teknoloji   |   Eğitim   |   Otomobil   |  Yazarlar   |   RSS  
KEY hak sahipleri aman dikkat !
İnternette KEY ödemelerine ilişkin sahte bir e-posta dolaşıyor. Hak sahiplerinin bu e-posta’daki linklere girmeden ilgili mesajı silmesi gerekiyor.
Yazı Boyutu 10 12 14 16
Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemeleri sürüyor. Hak sahipleri keyodemeleri.com adlı siteden ödemeler hakkındaki tüm bilgilere erişebiliyor. Ancak hak sahiplerinin bu konuyla ilgili sahte e-posta’lara dikkat etmesi gerekiyor.

konutedindirme@keyodemeleri.com’dan gelmiş gibi görünen e-posta’daki linkler keyodemeleri.com yerine keyodemelerl.com adlı adrese yönlendiriliyor.

KEY ödemeleriyle ilgili olarak gönderilen sahte e-posta şöyle:

“KEY ödemeleriyle ilgili açılan sitemizde meydana gelen aşırı yoğunluk sebebiyle meydana gelen kilitlenme dolayısı ile vatandaşlarımızdan gelen şikayetler doğrultusunda hazırlamış olduğumuz program sayesinde KEY ödemeniz ile ilgili bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bu program sayesinde ACİLİYET BAŞVURUSUNDA bulunan vatandaşlarımıza yapılacak olan ödemeler (kısıtlı kontenjan) daha yakın bir tarihe alınacaktır.

Programı indirmek için burayı tıklayınız. Veya sitemize bağlanmak için HTTP://WWW.KEYODEMELERl.COM/”

Hak sahiplerine uyarı: E-posta’da yer alan programı indirmeyin ve ilgili mesajı silin.

31.07.2008 15:48:23


Haberi Ekle
facebook furl linkibol digg del.icio.us yumiyum oyyla bagcik technorati twitter ffeed
 YORUMLAR ( 1 )
Tüm Yorumlar | Yorum Yaz | Gönder | Yazdır
Evet bu bi gerçek...
Bu bi gerçek burada bu haberi okuyunca kontrol ettim böyle bir adres var ve orjinal key ödemeleri sitesi gibi hazırlanmış ve haberde denildiği gibi bir programın indirilmesi isteniyor SAKIN KANMAYIN..!! Siteyi açanlar kim diye Whois .net adresinden baktım site Sirzat Balin adında birine ait görünüyor tabi böyle birinin varlığıda meçhul takma ad olabilir.Adresi de aşağıdaki adres yazılmış kucuk esat no 56. Ankara, Ankara 06054 TR
CEYSAR   31.07.2008 17:11:12 


1 2 3 4 5
Sizce pahalı BENZİNDEN kim sorumlu?

Dağıtım şirketleri (704oy -51,2 %)
EPDK (245oy -17,8 %)
Maliye Bakanlığı (170oy -12,4 %)
Enerji Bakanlığı (144oy -10,5 %)
Benzin alan vatandaş (111oy -8,1 %)
  
 Diğer Anketler 
Samanyolu
Samanyolu Haber Tv
Mehtap Tv
Yumurcak Tv
Samanyolu Ana Haber
Manşetleri sitenize ekleyin
Samanyolu Haber Tv
Arşiv
Trafik Durumu
Yol Durumu
BÜLTEN ÜYELİĞİ
 
* Günlük Haber Bültenine üye olmak için
E-POSTA adresinizi giriniz:
Samanyolu Samanyolu Haber Mehtap Tv Yumurcak Tv Ebru Tv Hazar Tv Burç Fm Dünya Radyo Shaber Radyo Zaman Cihan Haber Ajansı Aksiyon Today's Zaman