Son Dakika 01:41 Salgın nedeniyle 125 kişi h...
Ana Sayfa Yap  |  Sık Kullanılanlara Ekle  |  S-Haberci  |  Reklam  |  Künye  |  Bize Yazın
Samanyolu Haber
finans
IMKB  36.798
DOLAR  1,5350
EURO  2,1430
Parçalı Bulutlu 15 / 30
06 Temmuz 2009 Pazartesi
Ana Sayfa   |   Gündem   |   Politika   |   Ekonomi   |   Dünya   |   Spor   |   Sağlık   |   Kültür   |   Teknoloji   |   Eğitim   |   Otomobil   |  Yazarlar   |   RSS  
İsviçre basını nasıl çark etti?
İsviçre'nin Blick Dergisi, 2-1'lik Türkiye zaferi sonrasında adeta süt dökmüş kediye döndü.
Yazı Boyutu 10 12 14 16
Basel'deki Karşılaşma öncesinde Terim'i döner tezgahında; Türk asıllı futbolcu Hakan Yakın'ı da elinde döner bıçağıyla karikatürize eden Blick, yenilgi sonrası 'Devre dışı kaldık' başlığını attı.

DERGİ MAÇ GÜNÜ BU KAPAK VE BAŞLIKLARLA ÇIKMIŞTI
Fatih Terim döner tezgahında, Türk asıllı futbolcu Hakan Yakın ise elinde döner bıçağıyla tam karşısında onu kesmeye hazırlanırken.. Kullanılan yazıda ise "Öyle ya da böyle bugün menüde kebab var" deniyor.

Yanar döner Blick'ten jet çark: İmparator Terim

Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre ile Türkiye arasındaki maç öncesi "Bu akşam her halükarda döner yiyeceğiz'' manşeti ile dalga geçen Blick gazetesinin 2-1'lik yenilgi sonrası seçtiği yeni manşet, "Dışarıda Kaldık" oldu. Gazete daha önce kebap olarak tasvir ettiği Teknik Direktör Fatih Terim için ise bu kez 'İmparator' lakabını tercih etti.

İşte Blick'in dünü ve bugünü...


VOLKAN DEMİREL'DEN CEVAP
Bu arada kalecimiz Volkan Demirel, maç sonrasında yaptığı açıklamada Blick Dergisi için, "Asıl biz onları kebap yaptık ve yedik" diye konuştu.

12.06.2008 08:03:24


Haberi Ekle
facebook furl linkibol digg del.icio.us yumiyum oyyla bagcik technorati twitter ffeed
 YORUMLAR ( 22 )
Tüm Yorumlar | Yorum Yaz | Gönder | Yazdır
türkün türkten başka dostu yok!!!!
bizi tanımak için akıl gerekir;tarih bilgisi gerekir:herkez bilmeliki şu çılgın türklerin isteyipte başaramayacağı yoktur
ahmet hamdi ersoy   15.06.2008 19:08:31 
Hepsi Türk Düsmani !
Ben Almanyada kaliyroum . Macin ikisinide Alman ZDF yayinindan izledim. Alman Spiker objectiv olamsi gerekirken iki macta hem Portekizi hemde Isvicreyi tuttu. Her posizyonda hep onlar icin yanipt tutustu. Cok seviyesiz ve cirkin ahlaksiz olduklari burdan belli oluyour zaten. Hepsi ayni kandan.
Aydin   15.06.2008 12:42:33 
BEN DE ISVICREDE YASIYAN BIRGURBETCI OLARAK COK ZORUMA GITTI .ZATEN ISVICRE GAZETELERI BUNU HEP YAPIYOR BURADA GAZATELER HERZAMAN ALAY EDIP KEN DI INSANLARINIDA BIZ TURKLERE KARSI BOYLE YAZILARIYLA KISKIRTIYORLAR,AMA OLSUN ALLAHcc ADALETI BUYUK ALDILAR HAKKET TIKLERI SKORU.BENIM EVIMIN COK YAKIININA PARK YERLERI YAPTILAR PANAYIR YERLERI KURDULAR ,ALMANYADAN 15,20 OTOBUS POLIS GELDI SEYYAR CADIRLAR KURDULAR MANGAL PARTILERI ICIN OKADAR COK HAZIRLIK LAR YAPTILAR KI ISTEDIKLERI GIBI OLMADI EMIN OLABILIRSINIZ BENCE TAM BIR FIYASKO BURADA 2 GUNE BIR YAGMURYAGIYORHAVALARMUSAAIT DEGIL YETERI KADAR POLISLERI OLMADIGINDAN ALMANYADAN POLISLER GELDI YARDIM ETMEK ICIN HER HANGI BIR OLAY OLMASINDIYE COKKKKKKK SIMARDILAR COK ARABAMA TURK BAYRAGI ASTIM DALGA GECTILER BIZE SANS BILE VERMEDILER AMA ALLAHA SUKURLER OLSUN BIZIM BASIMIZI BURADA YERE EGDIRMEDILER EVIMIN BALKONUNA KOCAMAN TÜRK BAYRAGIMIDA ASTM 1 AY DURACAK NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.
OKAN   12.06.2008 20:44:42 
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM'E
Tek kelimeyle ALLAH'ım sana milyonlarca kez şükürler olsun.Önce ALLAH sonra TAKIMIMIZLA bu galibiyeti aldık.Unutmayalım.""ZAFER ALLAH'TANDIR""!!!(İnş. çektede sevinen biz oluruz.Asla ümidimizi kesmeyelim.(ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN!!!
berk   12.06.2008 20:13:34 
Müstehakdir size
Cok Cirkinlik yaptilar 2006 dan bugüne kadar Dünya Kupasi elemelerindeki intikam alinmistir baska söze gerek yok oturun HAZMEDIN Blatter in torunlari siziiiiiiiiiiii.
UA Muhsin Genc   12.06.2008 19:50:01 


1 2 3 4 5
Sizce pahalı BENZİNDEN kim sorumlu?

Dağıtım şirketleri (708oy -51,2 %)
EPDK (246oy -17,8 %)
Maliye Bakanlığı (173oy -12,5 %)
Enerji Bakanlığı (144oy -10,4 %)
Benzin alan vatandaş (111oy -8,0 %)
  
 Diğer Anketler 
Samanyolu
Samanyolu Haber Tv
Mehtap Tv
Yumurcak Tv
Samanyolu Ana Haber
Manşetleri sitenize ekleyin
Samanyolu Haber Tv
Arşiv
Trafik Durumu
Yol Durumu
BÜLTEN ÜYELİĞİ
 
* Günlük Haber Bültenine üye olmak için
E-POSTA adresinizi giriniz:
Samanyolu Samanyolu Haber Mehtap Tv Yumurcak Tv Ebru Tv Hazar Tv Burç Fm Dünya Radyo Shaber Radyo Zaman Cihan Haber Ajansı Aksiyon Today's Zaman