[Cadı avında bugün] Türkiye genelinde 280 kişi için gözaltı kararı

Ankara, İzmir, Konya, Adıyaman ve Gaziantep merkezli soruşturmalar kapsamında 280 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

SHABER3.COM

Ankara merkezli operasyonda Jandarma Genel Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve çeşitli kamu kuruluşlarında çalışanlarına yönelik 102 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 

Şu ana kadar 102 kişiden 63'ünün gözaltına alındığı kaydedildi.

İZMİR

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ankesör ya da büfeden arandığı belirlenen 29'u muvazzaf 41 kişi  hakkında yakalama kararı verdi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Eskişehir, Balıkesir, Kocaeli, Konya, Kayseri, Erzurum, Ardahan, Manisa ve Aydın'da eş zamanlı operasyon başlattı.

KONYA

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı daha önce gözaltına askeri personel hakkında çalışma başlattı. Kişilerin verdiği ifadeler doğrultusunda belirlenen 80 kişi  hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Konya merkezli 29 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Operasyonda haklarında yakalama kararı çıkarılan 16 kişi gözaltına alındı.

ADIYAMAN

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca  Adıyaman, Adana, Şanlıurfa, Malatya, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar, Gaziantep ve Kırıkkale'de 27 kişi  hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Polis ekiplerince önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. 

GAZİANTEP

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca,  ankesör ya da büfeden arandığı belirlenen, aralarında muvazzafların da bulunduğu 32 kişi  hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların yakalanması için İstanbul, Ankara ve Adana'nın da bulunduğu 16 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. 
<< Önceki Haber [Cadı avında bugün] Türkiye genelinde 280 kişi için... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER