1,2 milyon Euro bankada buhar oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ocak 8 2016
Almanya'da Orta Hessen Volksbank merkezinden Pazartesi günü yaklaşık 1 milyon 200 bin Euro aniden ortadan kayboldu.

HR Online haber portalına yüksek meblağın kaybolduğunu doğrulayan Giessen Polisi, paranın çalındığından şüpheleniyor.
Alınan bilgiye göre paketlenmiş para kutusu bir kurye aracı tarafından alınmak üzere hazır hale getiriliyor. Ancak kısa bir süre sonra kutuda eksik paranın olduğunu fark eden banka çalışanları, durumu polise haber veriyor.
Hırsız veya hırsızların parayı kamuya açık olmayan bir mekandan çaldığı tahmin ediliyor. Açık bir şekilde banka soygunu gerçekleşmezken, paranın mesai saati sırasında çalındığı ifade edildi. Çok yönlü soruşturma yürüttüklerini bildiren polis, çalınan paranın yüksek meblağ olmasına rağmen, hırsızlık suçu üzerinde durduklarını belirtti. "Kurye araçlarından her zaman para çalınırdı." diyen sözcü, ancak böyle bir durumla ilk defa karşılaştıklarını sözlerine ekledi. Volksbank ise süren soruşturma nedeniyle konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







