1 dolarlık kumpasla karartılan hayatlar

Hizmet Hareketi'ne yönelik soruşturmalar çerçevesinde hayatı karartılan Mustafa ve Seyhun Eroğlu çiftine eve gelen polisler tarafından 1 dolar tuzağı kuruldu. Hapse atılan ve çocukları ellerinden alınmak istenen çift, tahliye olmalarının ardından vatanlarını terk edip İsviçre’ye yerleşti. Öğretmen çift yaşadıklarını Der Puls'a anlattı.

SHABER3.COM

Mustafa ve Seyhun Eroğlu, Hizmet Hareketi'ne yönelik soruşturmalarla hayatı çalınan bir öğretmen çift. Onların da hayatları bir gecede karardı. Önce açığa alındılar sonra ihraç oldular. Yetmedi parmaklıklar arkasını da gördüler. 

Ev aramasına gelen polislerin koyduğu 1 dolarlar intikam çetesinin hain planlarını gözler önüne serdi. Mustafa Eroğlu tutukluyken eşi gözaltına alındı. Tek korkuları o anda anne babasız kalan çocuklarının sosyal hizmetlere verilmek istenmesiydi. Tahliye olan çift çocuklarını da yanlarına alarak vatanlarını terk etmek zorunda kaldı ve Eroğlu ailesi İsviçre’de tüm zorlukları geride bırakarak yeniden hayatlarını kurdu. Mustafa ve Seyhun Eroğlu çiftinin yol hikayesi Der Puls’ta…





<< Önceki Haber 1 dolarlık kumpasla karartılan hayatlar Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER