10 ilçe yoluna 170 milyon liralık yatırım


Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir yıl içinde yeni bağlanan 10 ilçede yollara 170 milyon liralık yatırım yaptı. Mudanya ve Nilüfer bölgesini ilgilendiren Çekrice ile Orhaniye arasındaki 12 mahallenin kullandığı grup yolunda altyapı ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları hızla sürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Seyfettin Avşar ile Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Altın ve Fehmi Ökten ile birlikte Çekrice ile Orhaniye mahalleri arasında devam eden yol çalışmalarını yeniden inceledi. Kent merkezinde olduğu gibi merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede de ulaşım yatırımlarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Altepe, sadece 10 yeni ilçede 1 yılda yaptıkları ulaşım yatırımının 170 milyon TL'ye ulaştığını kaydetti.

Çekrice Orhaniye arasındaki yolun hem Mudanya hem de Nilüfer'i ilgilendirdiğini, 12 mahallenin kullandığı bir grup yolu olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Aynı zamanda bu yol İzmir yoluna ve Eşgel'e ulaşım için de kullanıyor. Biz istiyoruz ki tüm kırsal kesimdeki yollarımızda da kalite artsın. Halkımız bu yollardan en güzel şekilde istifade etsin. Bu nedenle de havanın müsaade ettiği her koşulda yol yapım çalışmalarını sürdürüyoruz. Özel idare döneminde sathi kaplama ya da geçici tamiratla geçiştirilen bu yollar artık sağlıklı bir altyapı ve sıcak asfaltla tanışıyor. Hem kullanılan malzemenin kalitesi hem de sanat yapıları ile bu yollar uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber 10 ilçe yoluna 170 milyon liralık yatırım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER