108 yaşında koronadan kurtuldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Haziran 7 2020
İtalya'da bir yaşlı bakım evinde kalan 108 yaşındaki Fatima Negrini koronavirüs enfeksiyonundan kurtuldu.
Alman Basınında yer alan habere göre Kuzey İtalya'da Milano'da yaşayan 108 yaşındaki Fatima Negrin kaldığı yaşlı bakım evindeki bazı sakinler gibi Kovid-19 virüsüne yakalandı.
Nisan ayında korona virüsü ile enfekte olan Fatima Negrin yapılan tedavire karşılık verdi ve Mayıs ortalarında hastalığı atlattı. Ülkede günün konusu olan kadın hayatta kaldığına kendisinin de şaşırdığını söylüyor.
Negrini'nin kaldığı huzurevinde birkaç sakin koronavirüs sebebiyle öldü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'8.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.Propagandanın ayarı kaçtı: İletişim Başkanlığı’nın kasası tamtakır!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


