112 Acil noktasını bastılar

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde bir kazaya müdahale eden ambulans yüzünden kiraladıkları aracın kaza yaptığını iddia eden 3 kişi olaydan saatler sonra 112 Acil noktasını basarak ambulans şoförü Suat Demir’i darp ederek yaraladı.

112 Acil noktasını bastılar

Pamukova ilçesinde kazaya sebebiyet verdiği gerekçesiyle 112 Acil noktasını basan 3 kişi ambulans şoförü Suat Demir ve olaya müdahale eden komşusu Hüseyin Dedeyi darp etti. Başından yaralanan Demir ve Dede Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kimliği belirlenen saldırgan 3 kişiyi ise aranıyor.

Suat Demir, gündüz bir trafik kazasına müdahale için olay yerine gittiklerini, ambulansı yol kenarında seyreden diğer araçlara zarar vermeyecek şekilde parkettiğini söyledi. Bir süre sonra aynı yerde iki aracın kaza yaptığını, kazaya karışan bir kiralık araçtan 3 kişinin kaza yapmalarından kendisini sorumlu tuttuğunu belirterek, “Orada biraz tartıştık. Kazaya karışan iki araç kaza tutanakları tuttu. Kiralık araçla seyreden birisi lazım olur diye benim telefonumu aldı. Ben de kazazadeleri alarak olay yerinden ayrıldım. Akşam saatlerinde telefonu alan kişi arayarak ‘seninle konuşmak istiyoruz’ dediler. Ben de 112 Acil Pamukova noktasında nöbetçi olduğumu söyledim ve yanıma geldiler. Benden kazadaki hasar için 500-1000 lira ne kadar verirsem para istediler. Bende suçumun olmadığını, zaten tutanak tutulduğunu belirterek para taleplerini kabul etmedim. Bana saldırdılar. Suratıma, kafama sopa ve yumruklarla vurdular. Bu arada olayı gören ve ayırmak için gelen komşumuz Hüseyin Dede’yi de darp ettiler. Saldırganlardan şikayetçiyim” dedi.

Darp edilen 112 şoförün meslektaşları da saldırganların 112 istasyonunu basarak arkadaşlarının darp edildiklerini belirtti. 
<< Önceki Haber 112 Acil noktasını bastılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER