12 Eylül darbe bildirisini okuyan TRT spikeri, Balcalı'da tedavi görecek

12 Eylül darbe bildirisini okuyan TRT spikeri, Balcalı'da tedavi görecek

12 Eylül darbe bildirisini TRT'nin mikrofonlarından okuyan spiker Mesut Mertcan, yaşadığı bir takım rahatsızlıklardan dolayı ve genel sağlık kontrolleri için Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde bir süre tedavi görecek.

TRT Çukurova Radyosu'nda başlayan spikerlik serüveninde daha sonra kurumun en önemli seslerinden biri olan TRT Spikeri Mesut Mertcan bir süredir huzurevinde kalıyordu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, Mertcan'ı hem rahatsızlıkları hem de genel sağlık kontrolleri için hastanede yatarak tedavi görmesi konusunda ikna etti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Kurtar Çakın ve Gazeteci Kurtul Çakın ile birlikte Başhekim Yeşim Taşova'yı ziyaret eden Mesut Mertcan kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti ve bir an önce sağlığına kavuşmak istediğini dile getirdi.

Başhekim Taşova'da TRT gibi bir kurumun bir döneme damgasını vurmuş ünlü bir spikerinin ziyaretlerine gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Taşova, Mesut Bey'in bir takım rahatsızlıklarının olduğunu duyduklarını ve bunun için genel kontrol amaçlı hastanede misafir etmek istediklerini belirterek bu konuda gerekli işlemleri başlattı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise Mertcan gibi değerli bir meslektaşlarına gösterilen yakınlık ve gerçekleştirilecek tedavi dolayısıyla Başhekim Taşova'ya teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber 12 Eylül darbe bildirisini okuyan TRT spikeri, Balcalı'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER