12 Eylül darbesini duyuran ünlü spiker Mertcan'a huzurevinde akülü araç


Çukurova Belediyesi'nin girişimleri sonucu bir süre önce ana haberleri'>Adana Huzurevi'ne yerleştirilen TRT'nin ünlü spikerlerinden Mesut Mertcan'a isteği üzerine akülü araç verildi. Huzurevinde Mertcan'ı ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın önemli bir değerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur." dedi. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Mertcan hazırladığı kitabı için destek istedi.

BAYRAMDA ADANA'YA GETİRİLDİ

Türkiye'nin iz bırakan TRT'den yetişme ünlü ana haber sunucusu Mesut Mertcan yaşadığı rahatsızlık üzerine geçen Ağustos ayında Soner Çetin'in isteğiyle Adana'ya getirtilerek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirilmişti. Ayağa kalkmakta güçlük çeken Mertcan'ın talebi üzerine Çukurova Belediyesi tarafından kendisine akülü araç verildi. Adana Huzurevi Limon Sokağı'ndaki 31 numaralı Küçük Ev'e giderek aracı Mertcan'a teslim eden Çetin, "Bizden başka bir talebiniz var mı?" diye sordu.

EVDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Adana Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı tarafından karşılanan Soner Çetin'i ve kendisine eşlik eden meclis üyeleri ile kimi sivil toplumu kuruluşu temsilcileri ile görüşen Mesut Mertcan duygulu anlar yaşadı. Erzurum'da yıllar önce aynı otelde kaldığı sırada arkadaşlık ettiği meclis üyesi Cumali Gürışık'ı yanında gören Mertcan sürpriz buluşma nedeniyle şaşkınlık geçirdi. Başkan Çetin'in takdim ettiği bir buket çiçek içinden birini alıp kalanını Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı'ya veren Mertcan'ın bu davranışı alkışlarla karşılandı.

ŞİİR KİTABI HAZIRLIYOR

Sıcak bir havada geçen ziyarette ünlü spiker Mertcan, kendisine çok iyi bakıldığını ve ziyaretçilerinin eksik olmadığını belirterek, bir şiir kitabı hazırlığı içinde olduğunu söyledi. Yazdığı 150 kadar şiirini gözden geçirdiğini belirten ünlü spiker, kitap yayınlamak istediğini kaydetti. Başkan Soner Çetin de Mertcan'a, "Şiirlerinizin gözden geçirilmesi bitsin, bize haber verin ve biz de sizin kitabınızı belediye olarak bastıralım. Bizden yapmamızı arzu ettiğiniz başka bir şey varsa söyleyin. Size sahip çıkmak boynumuzun borcudur." diye konuştu.huzurevinde-akulu-arac-1979996.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber 12 Eylül darbesini duyuran ünlü spiker Mertcan'a huzurevinde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER