1461 Trabzon'da beklenmedik ayrılık
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 23 2016
PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon’da teknik direktör Sebahattin Akbayrak, görevini bıraktığını açıkladı.

Ligde sıkıntılı günler geçiren ve düşme hattında bulunan bordo-mavi-beyazlıların hocası Sebahattin Akbayrak, kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldığını belirtti. Akbayrak, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bu göreve geldiğimde takımımız 15’inci sıradaydı. Şimdi 16’ıncı sıradayız. Bugüne kadar en iyisini yapmaya çalıştık, çok çabaladık, şanssızlıklar yaşadık fakat olmadı. Bu kararı almamın en önemli nedeni şu anda 1461 Trabzon gibi bir markanın düşmemesi için herkesin elinden geleni yapmasının önünü açmaktır.

Kalan 8 maç için yapılacak şey, oyuncu değişikliğinden ziyade bir hoca değişikliğidir. Umarım kan değişikliğiyle birlikte güzel sonuçlar ortaya çıkar ve 1461 Trabzon takımımız ligde kalır. Başta yönetimimize, oyuncularımıza, ekip arkadaşlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."
YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR
İstifa sonrası 1461 Trabzon Kulübü’nden yapılan açıklamada da, Sebahattin Akbayrak’a verdiği emekler için teşekkür edildi. Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bu kararla birlikte yönetimimizin önünü açarak 1461 Trabzon’un kan değişikliğine gitmesini sağlayan hocamıza bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz. En kısa sürede yeni hocamızı belirleyerek yola devam edeceğiz. Güzide kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi amacıyla herkesin üzerine düşen görevi yapacağından kuşkunuz olmasın."
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







