'1989 rüzgarı Ankara ve İstanbul'u silip süpürecek'

CHP’li Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli’nin CHP’ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

SHABER3.COM

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ankara’da ve İstanbul’da 1989 rüzgârı estiğini belirterek, “1989 rüzgârı AKP’yi İstanbul’dan da Ankara’dan silip süpürecek” dedi.

Cumhuriyet'in haberine göre, CHP’li Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP’ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Özel, şunları dile getirdi:

“Cumhurbaşkanı adayım yok, bakan adayım yok, 3 büyükşehir belediye başkan adayım yok. Bu ülkeyi yönetmeye talip değilim. Ülkeyi Tayyip Erdoğan yönetsin, partinin anahtarlarını ona verdik, ben ona destek olacağım. Ben, o tökezlediğinde koluna gireceğim, zorlandığında elinden tutacağım, lastik patladığında yedek lastik olarak beni takıp yoluna devam edecek. Bu nasıl siyasi parti, nasıl bir siyasi anlayış?”

Özel, şunları kaydetti: “Vatandaş, bütün anketlerde İstanbul ve Ankara’nın değişmesi gerektiğini, artık rant belediyeciliğinin, AKP belediyeciliğinin son bulmasını istediğini gösterdi. Bir panik var. O panik, iki büyük şehirde belediyelerin 31 Mart akşamı değişeceğini gösteriyor. Bunun paniğindeki Erdoğan, CHP’yi nefret söylemiyle, hakaretlerle, iftiralarla sindirmeye çalışıyor. Korkunun ecele faydası yok. Ankara’da ve İstanbul’da 1989 rüzgârı esiyor. Erdoğan ne yaparsa yapsın buna engel olamayacak. 1989 rüzgârı AKP’yi İstanbul’dan da Ankara’dan silip süpürecek.” 
<< Önceki Haber '1989 rüzgarı Ankara ve İstanbul'u silip süpürecek' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER