2 ailenin kavgasında silahlar konuştu

Aksaray'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

2 ailenin kavgasında silahlar konuştu

Olay, bugün saat 19.45 sıralarında merkeze bağlı Göksugüzel Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre 2002 yılında karşılıklı kız kaçırma olayı nedeniyle aralarında husumet oluşan Toprak ve Yücel aileleri bugün köy meydanında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali Dede Toprak (59), Memiş Toprak (68), Gülistan Toprak (20) ile Hatice Hasibe Yücel (43), Nazik Yücel (76) ve Nail Yücel (38) birbirlerine saldırıp kavga etti. Bir süre sonra iki grup araçlarında bulunan av tüfeklerini alıp, birbirleriyle çatıştı. Açılan ateş sonucu 6 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık görevlisi sevk edildi. Yaralılardan Ali Dede Toprak, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer 5 yaralı da Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralılardan Gülistan Toprak'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayın ardından her iki ailenin yakınları hastaneye akın etmesi üzerine, polis hastane ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Soruşturma sürüyor.
<< Önceki Haber 2 ailenin kavgasında silahlar konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER