Yarın akşam 23:15'te Samanyolu TV'de

Maceracı’nın Anadolu’nun bereketli sofralarında kahkaha dolu anlarını, keyifli sohbetlerini ve tadına doyulmaz tatlarını özledik, şöyle unutulmaz bir sofraya konuk olmak istiyoruz diyorsanız bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın!

Yarın akşam 23:15'te Samanyolu TV'de


Maceracı yeni sezona lezzet diyarı Adıyaman’da başlıyor. Adıyaman’ın en ilginç pişirme mekanizmasına sahip pişirmatik, patlıcanlı köfteden kelebek tavuğa, soslu kanattan balığa muhteşem tariflerle görücüye çıkıyor.

Fırın lezzetlerinin en özellerinden Adıyaman tavaları ustaların elinde bambaşka bir tada kavuşuyor. Jelatin tavalarda yapılan Arap Tavası, Kış Tavası, Bey Tavası ve daha birçok tava tarifi, hanımlara pratik bir çözüm sağlıyor.

Geleneklerin bir sonraki nesle aktarıldığı Harfane gecesine uğrayan Maceracı, burada hem Adıyaman türkülerine doyuyor hem de çok ilginç çiğköfte sunumlarına şahit oluyor. Dondurma külahındaki çiğköfteden hamburger çiğköfteye, nohutlusundan cevizlisine çok farklı çiğköfte sunumları hem gözlere hem damaklara hitap ediyor.

Peynir Helvasının tarifinin peşine düşen Maceracı, tencere başında Kahtalı Hamido ile buluşuyor. Türkülerin tadı, 81 il için ayrı lezzette hazırlanan 81 farklı peynir helvasının lezzetine karışıyor.

Her zaman olduğu gibi Murat Yeni’nin müthiş enerjisi ve keyifli sunumu ile bambaşka bir deneyime dönüşecek Adıyaman gezisini kaçırmak istemiyorsanız, siz de bu hafta Samanyolu TV ekranlarından ve Maceracı’dan gözünüzü ayırmayın!



<< Önceki Haber Yarın akşam 23:15'te Samanyolu TV'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER