20. İstanbul Tiyatro Festivali, bu yıl da görkemli kutlanacak


İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKVS) tarafından düzenlenen 20. İstanbul Tiyatro Festivali, 3-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival, bu yıl da yine Türkiye'den ve yurtdışından çeşitli oyun, dans, performans ve yan etkinliklerden oluşan görkemli bir kutlama programı ile tiyatro severlerle buluşacak.

Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş'ın ana sponsorluğunda yapılan 20. İstanbul Tiyatro Festivali'nin programı, yarın akşam 19.00'da Rahmi M. Koç Müzesi'nde yapılacak bir basın toplantısıyla açıklanacak. Aynı gecede, festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri ile 20. İstanbul Tiyatro Festivali'nin 'Onur Ödülleri' verilecek. Festivalin bu yılki Onur Ödülleri, Metin Akpınar, Şahika Tekand ve Berliner Ensemble'a takdim edilecek.

İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri'nin genel müdürlerinin ve İstanbul Tiyatro Festivali Direktörü Leman Yılmaz'ın katılımıyla yapılacak toplantıda ayrıca, festivale katkıda bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri de yer alacak. Toplantıya, festivale Türkiye'den katılacak topluluklar ve sanatçılar da davetli olacak.

CİHAN
<< Önceki Haber 20. İstanbul Tiyatro Festivali, bu yıl da görkemli kutlanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER