20 kişi facianın eşiğinden döndü

VAN'da etkili olan kar yağışı sebebiyle halı saha çöktü. 20 genç faciadan kıl payı kurtuldu.

20 kişi facianın eşiğinden döndü

VAN'ın Çatak İlçesi'ndeki bir halı saha, kar yağışı nedeniyle çökerek kullanılmaz hale gelirken, olaydan 30 dakika önce futbol maçlarını tamamlayarak ayrılan 20 gencin sahada olmaması olası faciayı önledi.

Çatak İlçesi'nde aralıklarla yağan kar yaşamı olumsuz etkiledi. Dün saat 21.45 sıralarında ise Tahirhan Bozdemir'in işlettiği ve ilçenin tek halı sahası kar yağışı nedeniyle büyük bir gürültüyle birlikte çöktü. Ölen ve yaralananın olmadığı olayda, halı saha tamamıyla kullanılmaz hale geldi. Halı saha işletmecisi Bozdemir, saat 21.00 sıralarında son maçın bittiğini ve işletmede temizlik yapıp çıktıklarını söyledi. Bozdemir henüz eve ulaşmadan halı sahanın büyük bir gürültüyle çöktüğünü belirterek şöyle konuştu:

"Olay yerine geldiğimde gözlerime inanamadım. Halı saha tamamıyle çökmüş, emniyet ve jandarma da olay yerindeydi. Ekipler gerekli incelemeleri yaptı. Allah’a çok şükür herhangi bir can kaybımız olmadı. Çünkü yarım saat önce içeride seyircilerle birlikte 20 genç vardı. Kimsenin olmaması olası bir can kaybı veya faciayı önledi. Maddi olarak zararımız çok büyük. Yaklaşık 200 bin TL bir kaybımız var. Büyük bir facianın eşinden döndük. Tek tesellimiz kimseye bir şey olmaması."

<< Önceki Haber 20 kişi facianın eşiğinden döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER