200 milyon dolara mal olan MaviBahçe Alışveriş Merkezi açılıyor


İzmir Karşıyaka-Mavişehir'de 200 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi, 14 Kasım'da açılıyor. Favori Kuyumculuk tarafında yapılan alışveriş merkezi, 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak. Toplam 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'de, 4 kat üzerinde 200'den fazla mağaza, 2 bin araçlık otopark, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. MaviBahçe'nin yatırımcılığını, Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul, yönetimini ise ECE Türkiye üstleniyor. İzmirlilere aşina oldukları yaşam tarzını sunacak olan projenin mimarisi, İzmir'in geleneksel evleri, köprüleri ve yeşil bahçelerinden ilham alıyor.

Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, "Çalıştığımız değerli iş ortaklarımızın katkıları ile rekabet üstü bir konsept ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Bölge insanını çok iyi tanıyan İzmirli bir yatırım grubu olarak MaviBahçe'nin İzmirlilerin yaşam tarzına, satın alma alışkanlıklarına uyan, herkesin severek geleceği bir alışveriş ve yaşam merkezi olacağından, benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacağından kuşkum yok. İçinde İzmir olan herkesi, MaviBahçe'ye bekliyoruz. MaviBahçe, benzersiz konsepti ile İzmir'de alışverişin havasını değiştirecek." dedi.

ECE Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı da MaviBahçe'nin şehrin en seçkin konut yerleşim alanlarının tam merkezinde, yeni yatırımlar ile her geçen gün daha çok değerlenen Karşıyaka sınırları içerisindeki Mavişehir'de yer aldığını söyledi. MaviBahçe ile potansiyel ziyaretçi kitlesinin talep ve ihtiyaçlarına uygun, nitelikli perakende arzını sağlayabileceklerine inandıklarını ifade eden Şapkacı, şunları kaydetti: "Alışveriş Merkezi, tam da bu sebeple gerek perakende grupları gerekse müşteriler için çok cazip bir lokasyon olarak öne çıkıyor. Konumu, ulaşım olanakları, benzersiz mimarisi, seçkin marka karması, yüksek kaliteli yönetim hizmetleri ve gerçekleştirilecek prestijli etkinlikler ile MaviBahçe, bölgesel bir alışveriş merkezi olarak konumlanıyor."

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR MAVİBAHÇE'DE

MaviBahçe, 200'ün üzerinde ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapıyor. Beymen, Vakko, Koton, LC Waikiki, DeFacto, Mango ve Marks&Spencer'ın da aralarında yer aldığı, modaya yön veren markaların yanında, Macrocenter, TeknoSA, D&R, Fun Time, Tepe Home, Mudo Concept ve IMAX teknolojisi ile Cinemaximum da alışveriş merkezi için çekim gücü oluşturuyor. Bu markalardan bazıları İzmir ve Ege Bölgesi'nde ilk mağazalarını açıyor. İçerisinde giyimden eğlenceye, çocuk kuaföründen aktivite alanlarına kadar çocuklara dair her şeyi barındıran, İzmir ve çevre illerin en büyük ve nitelikli çocuk katı MaviBahçe'yi rakiplerinden ayırıyor. Big Chefs, Midpoint ve Hayal Kahvesi'nin de aralarında yer aldığı, Türk, dünya ve Ege mutfağından lezzetler sunan, açık alanları ile seçkin restoran ve kafeler de alışveriş merkezinin çekim gücünü artırıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber 200 milyon dolara mal olan MaviBahçe Alışveriş Merkezi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER