2016 Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Avrupa Şampiyonası Bursa'da yapılacak

2016 Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Avrupa Şampiyonası Bursa'da yapılacak

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Uluslararası Amatör Boks Birliği (AIBA) İcra Kurulu üyesi Eyüp Gözgeç, 2016 yılında gerçekleşecek Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Avrupa Şampiyonası'nın Bursa'da yapılacağını söyledi.

Eyüp Gözgeç, Federasyon 2. Başkanı Hasan Kartal, Asbaşkan Hakkı Gül, Trabzon İl Temsilcisi Suat Hekimoğlu, eski milli boksör Fuat Alpaslan, Çetin Saçan ve Boks İl Temsilcisi Mustafa Başen ile birlikte Bursa boksunun önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Bursa'nın Türk boksunun gelişmesi açısından büyük öneme sahip bir kent olduğunu ifade eden Başkan Gözgeç, "Büyükşehir Belediyesi'nin şehre kazandırdığı boks salonunu yerinde gezdim ve hayran kaldım. Bursa'nın bundan sonra boksta daha fazla söz sahibi olacağına inanıyorum yürekten inanıyorum. Yapacağımız çalışmalarla da Bursa boksunun daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Toplantıda Uluslararası Boks Federasyonu'ndan 2016 yılında gerçekleşecek olan Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Avrupa Şampiyonası'nı Türkiye'de yapma sözünü aldıklarını ifade eden Başkan Gözgeç, "2016 yılında yapılacak şampiyonun Bursa'ya kazandırılması için elimden geleni yapacağım. Bunun sözünü şimdiden veriyorum. Oldukça güzel bir tesise kavuşan Bursa'nın uluslararası bir organizasyon yapması için çalışacağız. İnşallah 2016 yılında uluslararası bir turnuvayı Bursa'ya kazandıracağız. Bu şampiyonanın Bursa'da yapılmasını istiyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber 2016 Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Avrupa Şampiyonası... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER