2016 yılı FIFA hakemlerine kokartları törenle takıldı


Antalya'nın Belek ilçesindeki Kaya Palazzo Golf Resort'ta devam edem 2015-2016 Sezonu TFF Kış Semineri'nde, FIFA Kokart Takma Töreni düzenlendi. 2016 yılında FIFA kokartı taşıyacak 34 Türk hakemine kokartları, bu törende takdim edildi.

2015-2016 Sezonu TFF Kış Semineri Töreni esnasından gerçekleşen FIFA Kokart Takma Töreni'nde 2016 yılında FIFA kokartı taşıyacak hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık, Alper Ulusoy ve Deniz Ateş Bitnel'e kokartlarını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç takdim etti.

FIFA Kadın hakemlerimizden Melis Özçiğdem ve Neslihan Muratdağı'na Antalya Valisi Muammer Türker; Sibel Kolçak ve Dilek Koçbay'a ise kokartlarını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi.

FIFA Yardımcı hakemlerimizden Bahattin Duran ve Tarık Ongun'a Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Cem Satman'a TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz'a TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Ekrem Kan ve Ceyhun Sesigüzel'e TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Fevzi Demirhan ve Kerem Ersoy'a MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu kokartlarını takdim etti.

FIFA Futsal hakemlerimizden Kamil Çetin, Ozan Soykan, Sabit Selvi, Serhat Çelik ve Fatma Özlem Tursun'a UEFA Hakem Kurulu Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg kokartlarını verdi.
FIFA Plaj Futbolu hakemlerimizden Murat Ergin Gözütok, Yeliz Topaloğlu, Özcan Sultanoğlu, Bülent Kökten'e Roberto Rosetti kokartlarını takdim etti.

FIFA kadın yardımcı hakemlerimizden Deybet Gök, Sibel Yamaç Tamkafa, Betül Nur Yılmaz ve Belgin Kumru'ya UEFA eğitimcileri John West Larsen ile Giovanni Stevanato kokartlarını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber 2016 yılı FIFA hakemlerine kokartları törenle takıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER