''24 Haziran’da bu millet de seni terk edecek''

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Genel Kurulu’nda yapacağı ilk konuşmayı dinlemeden Meclis’ten ayrılan Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi.

Erdoğan ve Bahçeli Meclis salonunu böyle terk etti

Kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada Akşener, “İYİ Partili milletvekilinin yapacağı konuşmayı beklemeden genel kurulu terk eden Sayın Cumhurbaşkanından asgari demokratik olgunluğu göstermesini beklerdim. Ama dur, 24 Haziran’da bu millet de seni terk edecek. #TürkiyeİYİOlacak” ifadelerini kullandı.

TBMM Genel Kurulu’nda 23 Nisan sebebiyle gerçekleştirilen özel oturumda tansiyon yükselirken; Cumhurbaşkanı Erdoğan, İyi Parti’nin konuşmasını beklemeden salondan ayrılmıştı. Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin aralarında bulunduğu çok sayıda AKP ve MHP’li milletvekili de sözün İyi Parti’ye verilmesi öncesinde Genel Kurulu terk ederken; partisi adına konuşan İyi Parti Kayseri Milletvekili Nuri Okutan, "Hükümet tarafının daha anlayışlı davranmasını temenni ederdim. Bütün partiler geldi, İyi Parti’nin de dinlenilmesinin daha nazik bir davranış olacağını düşünüyordum" demişti.

<< Önceki Haber ''24 Haziran’da bu millet de seni terk edecek'' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER