24 Haziran Komplosu, 15 Temmuz ve Cemaat
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Kasım 17 2018
Ekrem Dumanlı You Tube kanalında son günlerde gündemde olan ‘24 Haziran seçimleri öncesi cezaevlerinde Cemaat’e yönelik isyan kumpası kurulup ikinci bir 15 Temmuz ortamı oluşturulacağı’ tartışmalarını yorumladı.
Seçimler öncesi pis kokuların geldiğini söylen Dumanlı, “MHP lideri cezaevlerinde ayaklanmalardan bahsetti. Hayırdır nereden çıktı. İçişleri Bakanı da aynı şeyi dile getirdi. Bir mafya babası da aynı iddiaları dile getirdi.” dedi.
Dumanlı, “İnsanlar çok dikkatli olmalıdır. Bu olay şer içinde büyük bir hayra vesile olmuştur.” ifadesini kullandı.
Konuyla ilgili The Alliance for Shared Values (AfSV) tarafından yapılan, “Kaynağı her ne olursa olsun, şiddet veya yasadışılığın herhangi bir şeklini içeren sözde talep ve ricayı taşıyan ve yayan kişilerin Hizmet Hareketi ile iltisakları hangi seviyede olursa olsun, mesajları da kendileri de reddolunmalıdır.” açıklamasına dikkat çeken Dumanlı, “Yapılan açıklama da çok önemlidir. Demokrasi dışı talepleri kim getiriyorsa reddedilmelidir. Teyakkuzun tam zamanıdır.” tavsiyesinde bulundu.
Oynanan kirli planın parçası olunmaması gerektiğini söyleyen Dumanlı, “Hareketi teröre bulaştırmak istediler başaramadılar. Parçalamak istediler başaramadılar. Bundan sonrası için de dikkatli hareket etmeliyiz. Zanla hareket etmeyelim. Hem dıştan hem de içten figüranlık yapanlara aldırmadan demokrasi dışına çıkılmamalıdır. Her söze kanılmamalıdır. Söz nereden gelirse gelsin. Yol bellidir. Demokrasi dışına çıkılmamalı. Hizmet’in bu konudaki değerleri de bellidir.” şeklinde konuştu.
CEMAAT NEDEN BUNLARA CEZA VERMİYOR?
Dumanlı ‘söz konu kişiler hakkında bir yaptırım neden yapılmıyor?’ sorununa ise ”Gönüllüler hareketinden nasıl cezai uygulama yapması beklenir. Devlet değilki hapse atsın, örgüt değilki kafasına sıksın. En çok gönlünden atar, benden uzak dur.’ der” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç9.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


