25 Aralık gizli tanığını deşifre etti

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, yolsuzluktan bir darbe iddiasına dönüştürülen 25 Aralık iddianamesindeki bütün gizli tanıklara ulaştığını açıkladı.

25 Aralık gizli tanığını deşifre etti

Erdem, “Tam bir facia. Bunların ifadesiyle İddianame kurmuşlar. Hele bir 'ayçiçeği' kod adlı bir gizli tanık var ki :)) tam kabakçiçeği.. Kod adı kadar naif bir insan da değil hani. Para için ruhunu satar. Neyse vakti geldiğinde gizli tanıkların isimlerini tek tek açıklarız. Halk görür, hükümetin nasıl iddianame kurduğunu. İşiniz gücünüz kumpas.” yorumu yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Twitter hesabından ilginç bir açıklamada bulundu. 25 Aralık iddianamesindeki gizli tanıklara ulaştığını duyuran Erdem, gizli tanıklarla ilgili şu tweetleri attı: 25 Aralık iddianamesinde 'bana para teklif ediyorlar' deyip TV'lere çıkıp para karşılığı iftira düzen bir adamı gizli tanık yapmışlar:))”

'PARA İÇİN RUHUNU SATAR'

“25 Aralık iddianamesinde 'ayçiçeği' kod adlı gizli tanık, kapanmış bir gazetenin sahibi. Evvelce para karşılığı TV kanallarına çıkmış biri..”

“Ne güzel dünya. Belge yok, delil yok. Ver parayı adama, gizli tanık yap. Sonra 'delilsiz, belgesiz' beyanlar üzerinden İddianame kur.. İyi iş”

“Hükümetin hazırladığı 25 Aralık iddianamesindeki tüm gizli tanıklara ulaştım. Tam bir facia :) Bunların ifadesiyle İddianame kurmuşlar :)))”

“Hele bir 'ayçiçeği' kod adlı bir gizli tanık var ki :)) tam kabakçiçeği.. Kod adı kadar naif bir insan da değil hani. Para için ruhunu satar”

“Neyse vakti geldiğinde gizli tanıkların isimlerini tek tek açıklarız. Halk görür, hükümetin nasıl iddianame kurduğunu. İşiniz gücünüz kumpas”

AKILLARA O İSİM GELDİ

Kapatılan Karşı gazetesinde gazetecilik yapan Eren Erdem'in sözleri Karşı'nın eski sahibi Turan Ababay'ı akıllara getirdi. Sosyal medyada Eren Erdem'in yakından tanıdığı eski patronu Ababay'ı işaret ettiği yorumları yapılırken Erdem'se bunu yalanlamadı. Daha önce havuz medyası tabir edilen yayın organlarına çıkan Ababay'ın, konuk olduğu kanalda ortaya attığı iddialar, gazetenin genel yayın yönetmeni Eren Erdem ve muhabirlerinden Emre Erciş tarafından belgeleriyle çürütülmüştü. Erciş ve Erdem'in yayınladığı belgeler, para ile satın alınan insanlardan nasıl itirafçı oluşturulduğunu gözler önüne sermişti. 
<< Önceki Haber 25 Aralık gizli tanığını deşifre etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER