26 aydır oğlunun yolunu gözleyen baba Mustafa Tunç isyan etti: ‘Bu yöneticilerin hiç mi imanı, inancı yok’
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 7 2021
KHK mağduru Yusuf Bilge Tunç, Ankara’nın göbeğinde 6 Ağustos 2019’da siyah transporterla kaçırıldı. Aradan 26 ay geçmesine rağmen Yusuf Bilge Tunç ortaya çıkarılmadı.
15 Temmuz’dan sonra Savunma Sanayi Müsteşarlığı’ndaki görevinden sonra KHK ile ihraç edilen Yusuf Bilge Tunç, Ankara’nın göbeğinde 6 Ağustos 2019’da siyah transporterla kaçırıldı. Aradan 26 ay geçmesine rağmen Yusuf Bilge Tunç ortaya çıkarılmadı.
Yusuf Bilge Tunç’un bulunması için hiçbir yetkili kılını dahi kıpırdatmasına isyan eden babası Mustafa Tunç, ‘‘Neden oğlumu bulmak için bir çalışma yapmıyorlar? Bu yöneticilerin hiç mi imanı, inancı yok.’’ dedi.
Ankara’da kaçırılmasının üzerinden 2 yıl 2 ay geçmesine rağmen KHK’lı Yusuf Bilge Tunç’un bulunması başvurmadıkları devlet kapısı bırakmayan Tunç’un ailesi oğullarından gelecek güzel bir haberi bekliyor.
Her gün bir haber alma ümidiyle beklediklerini belirten Yusuf Bilge Tunç’un babası emekli öğretmen Mustafa Tunç, ‘‘Oğlum ortadan kaybolalı 26 ay oldu. Beklemekten ve belirsizlikten yoruldum. Bu yöneticilerin hiç mi imanı, inancı yok. Neden oğlumu bulmak için bir çalışma yapmıyorlar?’’ diyerek isyan etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!5.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







