3 ilde doktorlara operasyon
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 29 2016
Adana merkezli 3 ilde 'Küresel Doktorlar Derneği' üyelerine yönelik operasyonda aralarında doktor, diş hekimi ve eczacıların bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.
Adana Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla başlatılan operasyonda , Adana , Mersin, Şanlıurfa ile Kilis'te eski adı Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) olan Küresel Doktorlar Derneği üyelerine yönelik bu sabah erken saatlerde 32 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Polisler, aralarında doktor, diş hekimi ve eczacıların bulunduğu 24 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen kişiler, daha sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







