3 kahraman burada şehit oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Kasım 11 2015
Paylaş
X Post
Şıenak'ın Silopi ilçesi Şehit Harun Boy Mahallesinde dün gece 3 polisin şehit olduğu PKK'nın bombalı saldırısının izleri gün ağarınca daha net ortaya çıktı.

Patlamanın etkisiyle polislerin içinde bulunduğu zırhlı araç yaklaşık 10 metre uzağa fırlarken, yolda büyük bir çukur oluştu.
Silopi'de, dün gece Şehit Harun Boy Mahallesinde rögarın içerisine PKK'nın yerleştirdiği tahrip gücü yüksek bomba, shortland olarak adlandırılan zırhlı polis aracı geçtiği sırada teröristler tarafından patlatıldı. Saldırıda polis memurları Hilmi Bardakçı, Hasan Aslan ve Sabri Altınbaş şehit oldu. Patlamanın izleri gün ağarınca daha net ortaya çıkarken, zırhlı polis aracının yaklaşık 10 metre uzağa fırlayarak bir evin bahçe duvarının üzerine düştüğü görüldü. Saldırının olduğu 81'inci caddede rögarda dev bir çukur oluşurken, patlamanın şiddeti ile elektrik telleri koparken, çevredeki ev ve bir bakkal dükkanının camlarının kırıldığı gözlendi.
Şehit polisler için bugün Şırnak 23 Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında tören düzenleneceği belirtildi.


DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Trump, İran'a saldırıları durdurdu: ABD'den diplomasi mesajı2.Trump, İran'a saldırıları durdurdu: ABD'den diplomasi mesajı3.İran'dan gemilere Hürmüz'den geçiş sözü verdi ancak...4.Figüran krizinde yeni perde: CHP şikayetçi oldu savcılık soruşturma başlattı5.Yerli Marilyn'e dokunmayın!
6.Vahdeddin Karaçorlu7.İran Dışişleri Sözcüsü Bekayi: "ABD ile müzakerelerin yeniden başlamasını talep etmedik"8.İncirin tanesi 42 liradan satılıyor: "Belki yarısını alırım"9.İngiltere Başbakanı Burnham: 'Ukrayna'ya desteğim yüzde 100 olacak'10.ABD, İran saldırılarını neden durdurdu? Stoklar tükeniyor mu?

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ
ESRA BÜYÜKCOMBAK












