3 yaşındaki Cümeysa'nın ayakkabıları bulundu


TUNCELİ (CİHAN)- Tunceli-Erzincan karayolunda meydana gelen trafik kazası sonrasında Pülümür Çayı'nda kaybolan 3 yaşındaki Cümeysa Kavus'u arama çalışmaları 4. gününde de devam etti. Arama çalışmaları sırasında; 5. ve 8. kilometrelerde küçük kıza ait ayakkabılar bulundu.
Arama çalışmalarına Tunceli-Elazığ, Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nden gelen ekiplerin yanı sıra bugün itibariyle Ankara Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Sualtı Arama Kurtarma (JAK) timinden 12 kişilik ekip de destek vermeye başladı. Suyun akış hızının ve soğukluk derecesinin yüksek olmasından dolayı ekiplerin suyun içinde kalma süreleri azalıyor.
Cümeysa Kavus'u bulmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Değirmenci, çalışmaların dördüncü gününde de hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "Kazanın meydana geldiği alandan 24 kilometreye kadar arama çalışmalarımız devam ediyor. Akıntının debisinin yüksek olmasından dolayı ekiplerimiz zaman zaman zor anlar yaşıyor." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber 3 yaşındaki Cümeysa'nın ayakkabıları bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER