'30 yaşına kadar cildinize dokunmayın'


Güzellik Uzmanı Nur Bilen Yavuzer, "Ben 30 yaşından önce botoks ve dolgu önermiyorum. Aslında 30 yaşına kadar, önemli bir sorununuz yoksa cildinize dokunmayın. Doğal haline bırakın." dedi.

Toplum Gönüllüleri Vakfı Gaziantep Sosyal Komitesi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Yavuzer, kadınlara gençlik, güzellik, botoks, dolgu, yüz gerdirme, makyaj gibi konularda bilgiler verdi.

Kadınlara güzellikle ilgili ürünleri satın alırken dikkat etmelerini ve ciltleri ile çok oynamamalarını isteyen Yavuzer, şunları söyledi: "Öncelikle cildinizle çok oynamayın. Çünkü cildinize ne kadar müdahale yapar, ne kadar çok oynarsanız cildi o kadar yorarsınız. Güzelleşmek veya genç görünmek için cildinize aşırı yüklenirseniz tam tersi bir durum ortaya çıkabilir. Botoks ve dolguya ne kadar erken başlarsanız o kadar çok yıpranırsınız. Ben 30 yaşından önce botoks ve dolgu önermiyorum. Aslında 30 yaşına kadar, önemli bir sorununuz yoksa cildinize dokunmayın. Doğal haline bırakın. Bir nemlendirici ve bir temizleyici yeterlidir. Bunu yaparsanız gerçekten güzel olduğunu göreceksiniz. Bunun yanında spor yapın, güzel beslenin." CİHAN
<< Önceki Haber '30 yaşına kadar cildinize dokunmayın' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER