300 avcı ve atıcı birinci olmak için attı

300 avcı ve atıcı birinci olmak için attı

Osmaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü'nün düzenlediği 15. Klüplerarası Trap ve Tek Kurşun Atıcılık Yarışması'nda 300 avcı ve atıcı birinci olmak için kıyasıya yarıştı.

Osmaniye Belediyesi'nin destekleri ve Osmaniye Avcı ve Atıcılar Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde Nohuttepe köyü atış alanında yapılan yarışmada, 300 sporcu hediyeleri kazanmak amacıyla hedefi 12'den vurmak için yarıştı.

Çevre il ve ilçelerden 300 sporcunun musabakalara katıldığını belirten Osmaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Doğar, "Osmaniye Belediyesi'nin destekeleri ile bu yıl 15.'sini düzenliyoruz. Yarışmamıza Kahramanmaraş, Hatay, Kilis, Niğde, Adana ve Kayseri illerdinden sporcular katılıdı. Trap ve Tek kurşun olarak 2 dalda profosyenel ve amatör sporlarımız ayrı ayrı yaşıtılar. Her dalın birincisine tüfek hediye edeceğiz. Her dalda ilk 5'e girenlere de yine değişik hediyelerimiz olacak. Osmaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü olarak doğaya ve çevreye duyarlı sporcular yetiştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber 300 avcı ve atıcı birinci olmak için attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER