3x3 Basketbol Turnuvası'nın finali gerçekleşti

3x3 Basketbol Turnuvası'nın finali gerçekleşti

3X3 Head&Shoulders Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi 4 takım temsil edecek. Head & Shoulders, spora olan desteğine dünya basketbolunun en büyük yönetim kurumu FIBA ile yaptığı işbirliğiyle devam ediyor.

Bu işbirliği çerçevesinde Caddebostan Sahili, eğlenceli bir o kadar da heyecanlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. 'Kazanmak kafadan başlar' sloganıyla Head&Shoulders'ın sponsorluğunda gerçekleşen 3X3 Basketbol Turnuvası'nda finale kalan birbirinden güçlü 7 takım, şampiyonluk ve Avrupa finali biletini almak için heyecanlın mücadeleler sergilediler. Zorlu mücadelelerin ardından 4 takım (Kuzey Rüzgarları, Hercules, Airball Miki Filmciler) Türkiye'yi Avrupa şampiyonasında temsil edecek.

Avrupa finalini garantileyen ve birinci olan takımlardan biri olan Kuzey Rüzgarları'nın ödülünü 3 Adam (Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç) verdi. Head&Shoulders 3x3 Basketbol Turnuvası Avrupa Finali, 15-16 Ağustos'ta İstanbul'da gerçekleşecek.

3 ADAM'IN '9 AYLIK' OYUNUYLA İMTİHANI

Head&Shoulders 3X3 Basketbol Turnuvası finaline sürpriz yaparak katılan 3 Adam; Avrupa finalini kazanan 4 takımdan biri olan Kuzey Rüzgarları'nın final maçını izledi.

Büyük heyecanın yaşandığı maçla ilgili açıklamalarda bulunan 3 Adam, "Takımın adı dizi ismi gibi maçı da film gibi kazandılar. Çok güzel bir final oldu. Çok güzel oynadılar. Basketbol, bize hitap eden bir spor ama biz ancak 9 aylık oynayabiliyoruz. Bura da 9 aylık oynayacağız birazdan." dediler.

Caddebostan sahilinde tribünlerden seçtikleri 3 kişi ile birlikte '9 Aylık' oyunun oynayan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un esprileriyle daha da renklenen oyunun galibi ise Eser Yenenler oldu. Espirleriyle izleyenleri güldüren 3 Adam, rakip takıma 'Kazanmak kafada başlar' diyerek takıldı. 3 Adam'la '9 Aylık' oynayan izleyicilerin eğlenceli ve komik anlarına sahne olan Caddebostan sahilinde tüm gün süren turnuvalarda birbirinden renkli anlar yaşandı.
CİHAN
<< Önceki Haber 3x3 Basketbol Turnuvası'nın finali gerçekleşti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER