4 kardeş son yolculuklarına uğurlandı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Kasım 11 2019
İstanbul Fatih’te Molla Gürani Mahallesi’ndeki evlerinde ölü bulunan ve ölüm sebepleri siyanür olarak açıklanan 4 yetişkin kardeş son yolculuğuna uğurlandı. Ekonomik sıkıntı çeken aile tek çalışan üyesi olan Oya Yetişkin hakkında 21 ayrı icra dosyası bulunduğu ve birçok noterlikten borçlarının tahsili için maaşına el konulmak üzere çalıştığı üniversiteye talimat gönderildiği ortaya çıkmıştı.

Fatih’te geçen hafta evlerinde ölü bulunan ve kimyasal madde içerek intihar ettikleri ileri sürülen Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin cenazeleri, yakın arkadaşları Serpil Alkan’a teslim edildi. Ardından cenazeler özel kıyafetli AFAD ekipleri tarafından Fındıkzade Albayrak Camii’ne getirildi. Burada ikindi namazı sonrası 4 kardeş için cenaze namazı kılındı.
Cenaze namazına CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Oya ve Kamuran Yetişkin’in arkadaşları Serpil Alkan ve vatandaşlar katıldı.
Yetişkin kardeşlerin cenazelerini teslim alan yakın arkadaşları Serpil Alkan, cami avlusunda cenazelerin başında gözyaşlarını tutamadı. Alkan tabutlara sarılarak gözyaşı döktü.
Cenaze namazının ardından vatandaşlar cami avlusunu boşaltırken, tabutlar özel kıyafetli AFAD ekipleri tarafından cenaze nakil aracına taşındı. Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin cenazeleri defnedilmek üzere Ayazağa Mezarlığı’na götürüldü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!3.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!4.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi5.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!
6.Trump Maduro rejimini terörist ilan etti7.Testleri pozitif çıkmıştı: Ela Rumeysa Cebeci adliyede8.Flaş kulis: Yandaş medya Fidan'a kapıları kapattı; Bilal Erdoğan, Erdoğan sonrasına hazırlanıyor9.AKP iktidarı uluslararası hukuku tanımıyor: Nefret operasyonlarında 19 gözaltı kararı10.Gar katliamından 10 yıl sonra yargıdan flaş adım: O isimler artık soruşturulabilecek

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







