4 kişinin öldüğü kavgada yaralıların tedavisi sürüyor


Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar köyünde önceden husumetli olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralıların tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Gürpınar köyünde iddialara göre, daha önceden kavgalı olan Akkaya ve İlhan ailelerine ait araçlar çarpıştı. Kazanın ardından iki aile arasında geçmişten gelen husumetten dolayı kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada Abdullah Akkaya (26), Esengül İlhan(55), Mesut Akkaya (40), Kürşat İlhan (40) hayatlarını kaybetti. Mehmet Keskin ve Abdullah Akkaya (70) ise yaralandı. Olay yerinde 2 adet boş fişek kapsülü bulunurken, köyde bulunan su kanalında ise cinayette kullanılan tüfek ve tabanca bulundu.

Olayda ölen şahıslar Emet Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılardan Abdullah Akkaya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Mehmet Keskin ise Tavşanlı Doç Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber 4 kişinin öldüğü kavgada yaralıların tedavisi sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER