4 kıtadan katılımcılarla Uluslararası dua programı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 29 2020
Chicago merkezli Islam merkezi ISOM, 4 kıtadan katılımcılarla Uluslararası, dinlerarası bir dua programı düzenledi.
Asıl olarak Covid-19 probleminden kurtulma amaçlı dua programında katılımcılar kendi dini anlayışlarınca dünyadaki tüm problemlerin son bulması için dua ettiler.
Chicago'dan dini lider Kareem Irfan'ın yönettiği programa Nijerya'dan Khalid Aliyu, Belçika'dan Jan Paul, Hindistan'dan Manu Singh, Chicago Üniversitesi'nden Annamaria Bezzerides, Canada'dan Donna Entz, Güney Afrika'dan Nirmala Govender ve Amerika'dan Muhammed Kaiseruddin dualarıyla katıldılar. Dünyanın her yerinden katılımcıların olduğu ve farklı dinlerin temsil edildiği program, yüzlerce izleyici tarafından beğeniyle takip edildi.
ISOM direktörü Dr. Ali Yurtsever, maddi sebeplere müracaatın yanında, şifayı Allah'tan istemenin ve duanın farklı dillerle umuma teşmil edilmesinin önemini vurgularken, bu tarz programlara devam edeceklerinin de müjdesini verdi.
Arzu edenler programı ISOM kurumunun YouTube kanalından izleyebilir.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.Yenidoğan çetesine tahliye!5.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’
6.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı7.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”8.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var9.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi10.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







