4 klasman ve 2 klasman yardımcı hakem corona pozitif!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 19 2020
Paylaş
X Post
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Dört Klasman hakemimiz ile iki Klasman Yardımcı hakemimizin 17.09.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonuçları pozitif çıkmıştır" denildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 4 klasman ve 2 klasman yardımcı hakemin corona virüsü test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.
TFF Sağlık Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Dört Klasman hakemimiz ile iki Klasman Yardımcı hakemimizin 17.09.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonuçları pozitif çıkmıştır.
Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İktidar medyası ikiye bölündü: Belediye başkanı için "Eş zamanlı" destek tartışması2.Yenidoğan çetesi davasında karar çıktı.3.İsrail'den, Ramazan öncesi Mescidi Aksa'da garip girişim: İmamın girişine yasak koydu!4.Söylem "Aile", veri "Boşanma": Türkiye'de boşanmış kişi sayısında rekor artış5.Akın Gürlek makam odasından video paylaştı
6.Almanya'da en çok konuşulan 2. dil bakın hangisi?7.ATV’nin yeni dizisindeki akşam yemeği sahnesi büyük tepki topladı8.Özgür Özel, 'afet borçlandırma senedi'nin belgesini paylaştı: Bahçeli inkar etmişti!9.Premier Lig hakemlerine yeni talimat: İftar saatinde maçı durdurun10.Hürmüz Boğazı'nın bazı kısımları kapatılıyor! ABD, İran görüşmeleri sona erdi!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KEMAL GÜLEN

NUMAN YILMAZ YİĞİT

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












