45+2'de gelen 3 puanlık gol
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ekim 31 2020
Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Galatasaray müsabakayı Ryan Babel'in 45+2'de attığı golle 1-0 kazandı.
Galatasaray'da MKE Ankaragücü karşısında ilk 11'de başlayan Marcelo Saracchi ve Marcao karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlandı.
Oyuna devam edemeyen Uruguaylı sol bek, yerini Emre Taşdemir'e Marcao ise Donk'a bıraktı. Müsabakada tek gol 45+2'te Sarı-Kırmızılı takım ıdan Ryan Babel'in ayağından geldi.

Üst üste ikinci galibiyetini alan Galatasaray puanını 13'e çıkarırken, MKE Ankaragücü ise 1 puanda kaldı.
Ligin 8. haftasında Galatasaray, Sivasspor deplasmanına giderken MKE Ankaragücü ise sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor8.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







