4'üncü evre kanser hastası Ayse Özdoğan iki ay sonra tahliye edildi
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Kasım 26 2021
Yargıtay'ın hakkındaki cezayı onamasının ardından tekrar cezaevine giren 4. evre kanser hastası Ayşe Özdoğan, ağır sağlık problemleri sebebiyle yaklaşık 2 ayın ardından tahliye edildi.
Ayşe Özdoğan'ın tahliye haberini ablası Emine Erdem sosyal medya hesabından duyurdu. Tahliye haberi "Cezaevinden aradılar kardeşim tahliye oldu.Emeği geçen herkese çok teşekürler.Heyecandan ben sayamayacağım tweeten altına siz yazın lütfen" sözleriyle verildi. Hizmet Hareketi'ne yönelik soruşturmalar kapsamından Özdoğan hakkında 9 yıl 4 ay hapis cezası bulunuyor.

2 Ekim’de tutuklanıp önce Denizli T Tipi Cezaevine ve 8 Ekim’de de Antalya L Tipi Cezaevine sevk edilen 4. evre kanser hastası Ayşe Özdoğan yaklaşık 2 aydır cezaevinde yaşam mücadelesi veriyordu.
Antalya Adli Tıp Kurumu, 10 Ekim’de Ayşe Özdoğan için ikinci kez “cezaevinde kalamaz” raporu vermiş ve Ayşe Özdoğan 2. kez İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.
2019’da Antalya Adli Tıp’ın verdiği raporla tahliye edilen Özdoğan, Yargıtay’ın hakkındaki 9 yıl 4 aylık hapis cezasını onaması ve İstanbul Adli Tıp’ın 1 Ekim 2021’de verdiği rapor dikkate alınarak tekrar hapse gönderilmişti. Raporda Özdoğan’da nüks ve metastaz olmadığı için cezaevinde kalabileceği yazıyordu.
Yaşadığı tüm süreçler nedeniyle hastalığı 4. evreye gelen Ayşe Özdoğan’ın annesi Fatmana Karakuzu’ya da geçtiğimiz eylül ayında yumurtalık kanseri teşhisi konuldu, babası Alzheimer hastası. Ayşe Özdoğan’ın eşi İlker Özdoğan da 2 yıldır cezaevinde. İki yıldır babasız, 1,5 aydır annesiz kalan oğlu Burak’a ise ablası Emine Erdem bakıyordu. Son olarak Burak Özdoğan da yaşadığı sıkıntılar sebebiyle ilaç tedavisine başlamıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi2.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!3.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti4.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı5.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi
6.Yenidoğan çetesine tahliye!7.Bırakacak mı? Sadettin Saran'dan başkanlık açıklaması!8.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”9.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’10.İşte o görüntüler: Görüşmeler sürerken Rusya, Ukrayna'yı vurdu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







