5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününde mağdur öğretmenler için kampanya
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 5 2020
5 Ekim UNESCO tarafından Dünya Öğretmenler Günü kabul edilmiştir ve tüm dünayada kutlanmaktadır.
You Tube aracılığı ile yayın yapan Raindrops TV 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü sebebiyle bir video yayınladı
Her öğretmen-öğrenci ilişkisi Teddy Stallard ile Mrs. Thomson arasındaki kadar mükemmel olmasa da çok anlamlar barındırır içinde bu söz. İmzasını hayatımızın her aşamasında görmesek de anne babamızdan sonra bizim kişiliğimize şekil veren birer heykeltraş, birer ressamdır öğretmenlerimiz. Ve hiçbirşey istemezler karşılığında. İsimlerini taşımayız mesela kendi isimlerimizin yanında, kimliğimizde görmeyiz onların imzasını. Her ne kadar bir görev bilmesek de arayıp sormayı, üniversiteden mezun olduğumuzda haber vermeyi ya da evlenirken düğünümüze çağırmayı, hep aklımızın bir kenarında durur onlar, soy isimleri olmasa bile hiç unutulmaz isimleri.
Bugün 5 Ekim Dünya Öğretmenler günü, öyle büyük anlamlar yüklemeyiz biz öğrenciler öğretmenler gününe. Hatta maaşlarını aldılar işlerini yaptılar diyenlerimiz bile vardır belki aramızda. Ama gelin bir düşünelim o yıllardaki kendimizi . Çocukluğumuzu, gençliğimizi, deliliklerimizi, tembelliklerimizi, haylazlıklarımızı. Bugün çocuk sahibi olanlar iyi anlayacaktır bir kaç çocukla başetmenin ne demek olduğunu ya da gençler ve çocuklar daha iyi anlayacaktır büyüklere kendini anlatmanın zorluğunu... Ama hangi sorumuz cevapsız hangi çabamız aferinsiz, alkışsız kalmıştır ya da hangi gayretimiz kaybolup gitmiştir öğretmenlerimizde.
Düşünsenize kim bilir nerededir ilkokuldaki, ortaokul, lise, dersane, üniversitedeki öğretmenlerimiz. Ne haldedirler. Yakışmış mıdır sizce ağarmış saçlar, baston, gözlük... Yalnızlık... Belki ihra
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı9.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







