5.Parti söylentileriyle ilgili bomba iddia

Rotahaber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık, SamanyoluHaber Tv'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Usta gazeteci Tanık, AKP içinden çıkacak olası bir 5. partinin Abdullah Gül liderliğinde kurulabileceğini söyledi.

5.Parti söylentileriyle ilgili bomba iddia

Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık Samanyolu Haber TV canlı yayına konuk oldu. 1 Kasım seçim sonuçlarına dair görüşlerini paylaşan Ünal Tanık, AK Parti'nin içinden yeni bir parti çıkabilme ihtimalini de değerlendirdi.

AKP içinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yönelik olarak eleştirilerin olmasını da değerlendiren Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Tanık, Abdullah Gül'ün açıklamalarının AKP içinde çok rahatsız edici bulunduğunu ve bu açıklamaların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da rahatsız ettiğini' söyledi.
5.Parti söylentileriyle ilgili bomba iddia | Samanyolu Haber  

Gül'ü eleştiren isimlerin Erdoğan'ın sesi olarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Tanık, "Tayyip Bey tavır koymadan o isimler bu şekilde yazıp konuşamaz" şeklinde konuştu. 

Gül'ün açıklamalarına yönelik olarak parti içinde büyük rahatsızlık olduğunu vurgulayan Tanık, AKP içinde önce 7 Haziran sonrası şimdi ise 1 Kasım sonrası beklenen yeni bir hareketin oluşması durumu söz konusu' dedi. Parti içinden oluşacak yeni oluşumun başına Abdullah Gül'ün geçeceği yönündeki beklentinin büyük olduğunu ifade eden Ünal Tanık, "Gül'ün siyaset tarzını tanıyorum. Ortam hazırlanırsa parti içinden de böyle güçlü bir davet gelirse, hazırım diyecek" dedi.  
<< Önceki Haber 5.Parti söylentileriyle ilgili bomba iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER