50 kişiyle adliyeye gelen AKP’li vekilin firari abisi tutuklandı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 18 2019
Şanlıurfa Suruç’ta bir aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan aranan firari cinayet şüphelisi Enver Yıldız, aşiret mensubu 50 kişiyle adliyeye gelerek teslim oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi olan Enver Yıldız tutuklandı.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçe merkezinde 14 Haziran 2018 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının silahlı saldırısı sonucu çıkan ve 4 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı olayla ilgili aranan AKP'li vekilin ağabeyi Enver Yıldız teslim oldu.
Suruç'ta Şenyaşar ailesine ait işyerine yönelik saldırıda 4 kişinin öldüğü 8 kişinin yaralandığı olayla ilgili aranan firari cinayet şüphelisi Enver Yıldız, olaydan 15 ay sonra yakınları ve aşiret mensubu 50 kişiyle birlikte adliyeye gelerek teslim oldu. Yıldız, tutuklandı.


GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Yıldız’ın teslim oluşu sırasında polis adliye binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
OTURMA EYLEMİ BAŞLATMIŞLARDI
Saldırıda eşi Hacı Esvet Şenyaşar ve oğulları Celal ile Adıl Şenyaşar’ı kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar, yargı sürecinde ilerleme olmadığı iddiasıyla önceki günlerde Şanlıurfa Adliyesi önünde oturma eylemi başlatmıştı.
Saldırıda AKP’li vekil Yıldız’ın kardeşi Mehmet Şah Yıldız da hayatını kaybetmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir kaçırarak kaybetme girişimi daha: Ankara’nın isteğiyle Mozambik'te gözaltında yeri bilinmiyor2.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında3.Türkiye, Çin'e vizeyi kaldırdı!4.Yurtdışı çıkış harcında yeni düzenleme5.Sadettin Saran karar verdi Fenerbahçe seçime gidiyor
6.Türkiye yeni yıla yağmurla başladı! Benzin, motorin, sigara ve alkole özel zam!7.İşte yeni MTV rakamları!8.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü9.'Kıyamet kopacak' diyerek paraları götürmüştü: Sahte peygamber tutuklandı10.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







