"50 milyon dolarla gelin!"

Galatasaray'da Divan Kurulu, 3 başkan adayını bilgilendirme adına bir ilke imza attı.



Divan Başkanı İrfan Aktar’ın önerisi ile başkan adayı Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan, kulübün mali fotoğrafı ve ödemelerinin ne durumda olduğunu aktarmak için gelecek hafta kulüp binasına çağrıldı.

Galatasaray’da Divan Kurulu, 3 başkan adayını bilgilendirme adına bir ilke imza attı. Sarı kırmızılı kulüpte başkanlık görevine talip olan 3 başkan adayına mali konular ve Galatasaray’ın Haziran ayında yapması gereken ödemeler hakkında bilgi verilmesi adına özel bir çağrı yapıldı. Divan Başkanı İrfan Aktar’ın önerisi ile 3 başkan adayı Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan önümüzdeki hafta kulüp binasına çağrıldı.

İlk elden 25 milyon Dolar

Sarı kırmızılı kulübün mali fotoğrafını ve ödemelerini ise Yönetim Kurulu üyesi Mete İkiz anlatacak. Bir anlamda başkanlığa aday olan isimlere Galatasaray’ın mali düzeninin aksamaması için ‘Fotoğraf bu. 50 milyon dolarlık kaynağınız ile gelin’ denilmiş olunacak. Başkanlara ayrı ayrı verilecek olan brifingde Galatasaray Kulübü’nün Haziran ayında futbol takımına yapması gereken 25 milyon dolarlık ödemenin altı özellikle çizilecek.

Ödeme yeni yönetimin

Kısacası futbolculara verilen 25 milyon dolarlık senetlerin ödemesini yeni yönetim yapacak. Ayrıca başkan adaylarına nasıl bir kulüp devralacaklarının anlatılacağı toplantıda 2 ay içinde yani sezon başlamadan 50 milyon dolarlık ödeme yapması gerektiği aktarılacak. Transfer ödemeleri hariç 3 başkan adayının bu kaynağı bularak göreve soyunması sağlanacak.
<< Önceki Haber "50 milyon dolarla gelin!" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER