50 öğrenci yemekten zehirlendi!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 5 2015
Muğla'da yaklaşık 50 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Muğla'da taşımalı eğitim kapsamında çeşitli okullarda eğitim gören yaklaşık 50 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.
Ula ile Yatağan İlçesi'ndeki çeşitli ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrenciler, dün öğle saatlerinde patatesli köfte, pilav ve salatadan oluşan menüden yedikten sonra akşam evlerinde rahatsızlandı. Aileler yüksek ateş, mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle çocuklarını kentteki hastanelere götürdü. Öğrenciler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alındı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma ile Yatağan Devlet Hastaneleri'nde kan ve idrar tahlili yapılan 50 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Öğrenci velilerinden Kemal Çakmak, "Ortada bir ihmal söz konusu ise, araştırılması gerekiyor. Evlatlarımız perişan durumda. Yetkililer tarafından açıklama yapılsın. Kimse bize bir şey söylemiyor" dedi.
Ula Gölcük İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Esin Özcan ise, "Öğle yemeğinde patatesli köfte, salata ve pilav yedim. Midem bulanmaya başladı. Okul çıkışı eve gidince kusmaya başladım. İshal olunca hastaneye geldik ve serum taktılar" diye konuştu.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Teknik güncelleme duyurusu2.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!3.Fatih Erbakan’dan KHK'lıların durumuna dikkat çekti: Aileleriyle birlikte milyonlar mağdur4.MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden operasyon mu çekiliyor?5.CHP’li Tan güvenlik zaafını açıkladı: İHA, Ankara’da ROKETSAN’a çok yakında düşürüldü
6.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...7.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!8.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!9.Flaş kulis: Yandaş medya Fidan'a kapıları kapattı; Bilal Erdoğan, Erdoğan sonrasına hazırlanıyor10.AKP iktidarı uluslararası hukuku tanımıyor: Nefret operasyonlarında 19 gözaltı kararı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







