Nefret operasyonu: 8 gözaltı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 18 2016
Samsun'da düzenlenen nefret operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından operasyon düzenlendi. Bugün 50 polisin katıldığı operasyonda, iki eğitim kurumunun yönetim kurulunda daha önce bulunmuş, halen bulunan ve bu okullarda çalışan kişilere yönelik olarak 8 ev ve işyerine eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!2.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış3.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...4.Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntılar ortaya çıktı...5.Teknik güncelleme duyurusu
6.Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar Mehmet Akif Ersoy'unkinden daha ağır...7.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı8.ABD'de kırmızı alarm: 'Bir dizi bombalı terör saldırısı önlendi'9.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!10.Konut sahibi olanlar dikkat! TCMB araştırma sonucu şok sonuç!

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







