6 emekli amiral ve bir generalin evinde arama yapılıyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Nisan 16 2021
Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili 104 imzalı bildiriye dair soruşturma kapsamında 6 emekli amiral ve bir generalin evinde arama yapılıyor.
Bildiri sonrası gözaltına alınan 14 emekli amiral adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.
Bu sabah ise terörle mücadele şubesi polislerinin 7 emekli amiralin evlerinde arama yaptığı öğrenildi. Evinde arama yapılan amiraller arasında eski Sahil Güvenlik Komutanı Alper Tezeren ile eski Deniz Harp Akademileri Komutanı Metin Açımuz da var.
Evlerindeki dijital materyallere el konulan ve haklarında gözaltı kararı olmayan 6 emekli amiral ile 1 emekli general ifadeye çağrıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







