60 bin poundluk kamera lensini mahvetti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 22 2015
Paylaş
X Post
Kenyalı rugby oyuncusu Collins Injera, 60 bin poundu bulan lensi bir daha kullanılamayacak hale getirdi.

Kenyalı rugby oyuncusu Collins Injera,200. Maçını kutlamak için oyunun sonunda ayak bileğinde taşıdığı keçeli kalemi çıkartıp imzaladı.
Daha sonra hızını alamayan oyuncu kendisini çeken kameranın koruması çıkartılmış lensini imzalamaya kalkınca yaklaşık değeri 60 bin poundu bulan lens bir daha kullanılamayacak hale geldi.
60 bin poundluk kamera lensini imzalayıp mahvetti | Samanyolu Haber
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kılıçdaroğlu hakkında ihraç kararı2.Yandaşlar Zorda! Kafalar Karışık! Sonuna Kadar Gidilsin mi? Sistem Çöker mi?3.Eski Başyaver Ali Yazıcı’dan Erdoğan’a Şok Sesleniş: “Ben Adamlık Yaptım, Sen de Göster”4.Türk Pasaporlarının Güvenilirliğini Sorgulatan Casusluk!5.MASAK’ta Kritik Casusluk Soruşturması: Eski Başkan Yardımcısı Dahil 3 Tutuklama!
6.Gazeteci Alican Uludağ’a 5 yıl 3 aya kadar hapis talebi7.Lavrov: Rusya Avrupa ile savaşmayı planlamıyor8.42 yaşındaki Trump’ın eski avukatı, 25 yaşındaki Çorumlu milyarderle New York’ta evlendi9.Ural Dağları'ndaki gizli yeraltı nükleer sistem aktifleştirildi10.İran’ın Hürmüz Boğazı’ndaki füze saldırısında 8 ABD askeri yaralandı

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER










