80 yaşında gözaltına alınan hayırsever böyle seslendi

Antalya'da nefret operasyonu kapsamında gözaltına alınan 80 yaşındaki hayırsever, kameralar tarafından görüntülendiğini anlayınca, "Çekin çekin bu bizim için şereftir" dedi.

80 yaşındaki dede kameraya böyle seslendi

Antalya merkezli 7 ilde düzenlenen nefret operasyonunda gözaltına alınanların sayısı 22'ye yükseldi. 

Gözaltındaki Uluslararası Antalya Üniversitesi yönetiminden İbrahim D., işadamları Mehmet Menderes K., Yavuz K., Ramazan K., Abdi D., Ahmet S., Celil D., Cevdettin S., Cezmi A., Hüseyin B., Hüseyin K., İsmail Ş., Mehmet Ö., Mustafa K., Ramazan A., Ramazan Ö., Salih K., Şeref Ü., Tacettin K. ve Turhan N. ile emlakçılar Mustafa A. ve Halil E. bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi.

Diğer yandan polis, Elif A. ile Tuba T. adlı kadınların da ifadesine başvurduktan sonra serbest bıraktı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Sema Yazar Polikliniği'ne getirilen hayırseverler sırayla içeri alındı. Sağlık kontrolü sonrası yeniden araçlara bindirilen hayırseverler, tekrar Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.


"ÇEKİN ÇEKİN BU BİZİM İÇİN ŞEREFTİR"

Gözaltına alınanlardan biri de henüz ismi öğrenilemeyen 80 yaşlarındaki bir hayırseverdi. O hayırsever kameraların kendisini kaydettiğini görünce, "Çekin çekin bu bizim için şereftir!" ifadesini kullandı.


<< Önceki Haber 80 yaşında gözaltına alınan hayırsever böyle seslendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER