95 yaşındaki annesini sırtında diyalize götürüyor


Çaybaşı Göksu Mahallesinde oturan Ali Demir adlı vatandaş, kardan dolayı yollar 12 gündür kapalı olduğu için 95 yaşındaki annesini sırtında diyalize götürüyor.

Yetkililere kaç defa durumu bildirdiğini ancak bir türlü yollarının açılmadığını ifade eden Demir, "Yollar kapalı olduğu için annemi haftanın üç günü sırtımda diyalize götürüyorum." dedi.

Yetkililerden çözüm bulamayınca arkadaşına fotoğraf çektirip sosyal paylaşım sitesinden sesini yetkililere duyurmak isteyen Ali Demir, "Sayın valim ve sayın belediye başkanlarım ve kaymakamım. Ben Çaybaşı Göksu Mahallesinden Ali Demir. Mahalle yolları açıldı ancak bizim mahalle unutuldu. Annem 1921 doğumlu diyaliz hastası, yolun kapalı olmasından dolayı elde sırtta getiriyorum ancak çok rahatsız oluyor. Elde taşımadan gereğinin yapılmasını arz ederim." paylaşımında bulundu.

95 yaşındaki annesini sırtında diyalize götüren Ali Demir, sosyal paylaşım sitesinden mağduriyetini paylaştıktan sonra, yetkililerin kendisini aradığını, neden internette paylaştığını, artık yolunu internete açtırırsın dediklerini ve bundan sonra yolunu hiç açtırmayacaklarını söylediklerini iddia etti.

Ali Demir, "Haftada 3 gün 95 yaşındaki annemi sırtımda taşıyarak diyalize götürüyorum. Yetkililere kaç defa dedim açmadılar. Çok bunaldım, tepkimi göstermek için fotoğraf çektirip internete koydum. Bizim burada 5-6 mahalle var. Herkesin yolu açıldı, alakasız yerlerin yolları dahi açıldı, sadece benimki açılmadı. Art niyet var." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber 95 yaşındaki annesini sırtında diyalize götürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER