Ihlamur konağı yaşlı kabulüne başladı

Ihlamur Konağı’nda; sinema, Sanat galerisi, hobi alanları gibi ayrıntılarla donatılan 12 bin metrekarelik binasında 130 yaşlıya hizmet verecek.

Ihlamur konağı yaşlı kabulüne başladı

Bir Gülüşün Yeter  sloganıyla kapılarını açacak olan Ihlamur Konağı’nda; sinema, Sanat  galerisi, hobi alanları gibi ayrıntılarla donatılan 12 bin metrekarelik binasında 130 yaşlıya hizmet verecek.

 İnşaat sektörünün saygın firmalarından Renkyol’un, Ankara Yaşamkent’te hayata geçirdiği Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi’nde yaşlı kabulüne başlandı. Renkyol CEO’su Ahmet Münir Yaşar, 12 bin metrekarelik kapalı alana sahip Ihlamur Konağı’nı eksiksiz olarak hizmete açabilmek için aylardır süren çalışmaların tamamlandığını, yaşlılara hak ettikleri hizmeti vermek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirtti. 
Alanında özel sektörce gerçekleştirilen en büyük yatırım olan Ihlamur Konağı’na 130 yaşlının kaydının yapılacağını bildiren Yaşar,‘’Merkezimizde kendi bakımını karşılayabilecek konuklarımızın yanı sıra alzheimer, demans, MS, felçli ve yatağa bağımlı yaşlılarımıza da hizmet verilecek. Odalar tek ya da çift yataklı olacak, konforu 5 yıldızlı otelleri aratmayacak. Felçli, yatağa bağımlı yaşlıların bakımlarının yapılacağı yoğun bakım üniteleri de en donanımlı hastanelerin standartlarında olacak’’ diye konuştu.

Türkiye’deki özel sektör yaşlı bakım merkezlerinin tamamının, konut ya da iş yerlerinin yeniden düzenlenmesi ile elde edilen fiziki mekanlarda  hizmet verdiklerine dikkati çeken Yaşar,‘’Ihlamur Konağı ise bina büyüklüğünün yanı sıra temelinden beri amaca uygun inşa edilmesi yönünden de özel sektör için bir ilktir. Binamızı tamamen yaşlıların beklentilerini göz önünde bulundurarak tasarladık. Yaşlılarımızın, kendilerini evlerinde hissetmelerini amaçlıyoruz. Parmak izi tur sistemi, 24 saat hemşire ve doktor hizmeti verilecek. Konuklarımız oyun alanları, müzik ve internet salonları, sinema salonu, sanat galerisi, hobi alanları ve kütüphanede hoşça vakit geçirebilecekler. Ihlamur Konağı’nda sağlık oteli olarak da adlandırabileceğimiz bir çizgi yakalanacak.”



<< Önceki Haber Ihlamur konağı yaşlı kabulüne başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER