Feyenoord - Beşiktaş maçında üç gol var! Maçın sonucu avantaj

Feyenoord ile Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Feyenoord 1-2 Beşiktaş..

Feyenoord - Beşiktaş maçında üç gol var! Maçın sonucu avantaj

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Hollanda temsilcisi Feyenoord ile Feijenoord Stadında karşı karşıya geldi. Saiyah beyazlılar rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek büyük avantaj yakaladı. 

Beşiktaş kalede Tolga, savunmada; Motta, Franco, Ersan Adem, Serdar Kurtuluş orta sahada; Oğuzhan, Necip, Hutchinson forvette ise Kerim Frei, Mustafa Pektemek ve Olcay Şahan 11'i ile sahaya çıktı.

Feyenoord ise karşılaşmaya kalede Mulder, savunmada; Kongolo, Mathijsen, Van Beek, Schaken orta alanda; Vilhena, Immers, Clasie forvette Boetius, Te Vrede, Verhoek 11'i ile başladı..



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş, Mustafa Pektemek'in 12. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Oğuzhan sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Mustafa Pektemek yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 69. dakikada Kerim Frei ile 2. golü buldu. Kerim Frei sağ kanattan topla hızla ilerledi, çaprazdan kaleye sert vurdu ve top savunmaya çarparak ağlarla buluştu.

-Feyenoord 90. dakikada Te Vrede'nin penaltıdan attığı gol ile durumu 2-1 yaptı.

-Hakem Luca Banti maçı bitiren düdüğü çalıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. öneleme ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda karşılaşmayı 2-1 kazandı.

<< Önceki Haber Feyenoord - Beşiktaş maçında üç gol var! Maçın sonucu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER