Gökhan Gönül ve Bruno Alves taraftarla buluştu

Gökhan Gönül ve Bruno Alves, Fenerium mağazasında düzenlenen etkinlikte taraftarların formalarını imzaladı.

Gökhan Gönül ve Bruno Alves taraftarla buluştu

Fenerium imza günü organizasyonlarının 8'incisi, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Recep Peker Caddesi tarafında bulunan Fenerium Alt Mağaza'da gerçekleştirildi. Gökhan Gönül ve Bruno Alves, sarı lacivertli taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. Diğer 7 organizasyonda olduğu gibi taraftarlar bu imza gününe de yoğun ilgi gösterirken, mağaza önü ve cadde üzerinde uzun kuyruklar oluştu.

GÖKHAN GÖNÜL: "SPONSORSUZ FORMAYI DAHA ÇOK BEĞENDİM"

İmza töreni öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökhan Gönül, yeni formalarla ilgili olarak, "Bu sene slogan gibi oldu, en büyük sponsorumuz taraftarımız diye. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar. Aramızda daha iyi bir ilişki kuruyorlar ve takıma destek oluyorlar. Sponsorsuz formayı daha çok beğendim" dedi.

"GALATASARAY MAÇI, EKSİKLERİMİZİ GÖRMEMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİYDİ"

Galatasaray ile oynadıkları TFF Süper Kupa maçıyla ilgili olarak da Gönül, "Hazırlık döneminin son maçı olması, bir derbi olması ve ucunda kupa olması açısından önemliydi. Eksiklerimizi görmemiz açısından da önemliydi. Çok mutluyuz" diye konuştu.

"KARABÜKSPOR MAÇI ZOR OLACAK"

Gökhan Gönül, Süper Lig'de Pazar günü oynayacakları Kardemir Karabükspor maçı hakkında da, "Dün akşam sonuna kadar mücadele ettiler, yazık oldu. Karabükspor maçı zor olacak. Çok uzun süredir stadımızda maç kaybetmiyoruz. Taraftarlarımızla daha bir bütün oluyoruz. Ama kazanan inşallah biz oluruz. 4. yıldızı takmak için Fenerbahçe camiası olarak elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Önemli bir şampiyonluk. Bizimle birlikte 4. yıldızı kovalayan takım kadar, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da yarışta olacağını düşünüyorum. Önemli takviyeler yapan Anadolu takımlarının da bu sene şampiyon olacak takımı belirleyecek takımlar olacağını düşünüyorum. 4. yıldızı takan ve bunu ilk kez yapan takım olmayı istiyoruz" ifadesini kullandı.

"4. YILDIZ İÇİN BU SEZONA DİRİ BİR BİÇİMDE VE BİRLİK OLARAK BAŞLAMALIYIZ"

Taraftarlara bir mesajı olup olmadığı sorulduğunda ise Gökhan, "Son dönemde araya sıkıntılı insanlar girip yönetim, taraftar ve futbolcular arasında sıkıntı varmış gibi göstermek istiyorlar. Fenerbahçe'yi her zaman destekleyen taraftarımızdan istediğim, bu tarz insanları aramıza sokmasınlar ve kriz çıkmasına engel olsunlar. Basının da yazdıkları kamuoyu oluşturuyor. Yazdıklarınıza daha önem gösterirseniz, yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olacağız. Taraftarımız bize destek olsunlar. Biz Fenerbahçe'nin başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Biz futbolcular arasında gruplaşma yok. Biz her zaman doğru-dürüst olduk, kimsenin arkasından iş çevirmedik. Sosyal medyadaki uydurma haberlere kulak asmasınlar. Birlik olmalıyız. 4. yıldız için bu sezona diri bir biçimde ve birlik olarak başlamalıyız. Biz taraftarımız olmadan bir hiçiz" şeklinde konuştu.

BRUNO ALVES: "BU GİBİ BİRLİKTELİKLERİN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Portekizli futbolcu Bruno Alves ise yeni sezon formaları hakkında, "Bu sezonki yeni formalarımızı çok beğendim. Başarıda ve kulübün gelişmesi adına katkısı olacağını düşünüyorum. Bu gibi birlikteliklerin de iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu organizasyonlar taraftarla kulübü bir araya getirerek önemli katkılarda bulunuyorlar" dedi.

"TAKIM OLARAK HAZIRIZ"

Kardemir Karabükspor maçı hakkında Alves, "Tüm oyuncu kadrosunun teker teker çok iyi çalıştığını düşünüyorum. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. İlk maçımızda en iyiyi vermeye çalışarak maçımıza çıkacağız" diye konuştu.

"BENİ YERİME OYNAYAN EN İYİSİNİ YAPACAK"

Sakatlığı ve performansı hakkında ise Alves, "Her zaman sahada en iyisini vermeye çalışan bir oyuncuyum. Sahada olmak isterdim, ama benim yerimde oynayan arkadaşlarımın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyorum. Şampiyon olmak istiyoruz. Fenerbahçe'nin hedeflerine uygun şekilde bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

DHA
<< Önceki Haber Gökhan Gönül ve Bruno Alves taraftarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER