Mall of İstanbul, cazibe merkezi olmayı sürdürüyor

Alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, Bayramı tatilinde 400 bin kişiyi ağırladı.

Mall of İstanbul, cazibe merkezi olmayı sürdürüyor

Yaşam merkezinde yer alan  16 salonda  3.050  sinema sever  Cinetech’de,  55 bin eğlence tutkunu  ise,  moıpark’da  vakit geçirmeyi tercih etti.

Alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, Bayramı tatilinde 400 bin kişiyi ağırladı.Yaşam merkezinde yer alan  16 salonda  3.050  sinema sever  Cinetech’de,  55 bin eğlence tutkunu  ise,  moıpark’da  vakit geçirmeyi tercih etti.Mall of İstanbul, sahip olduğu olanaklarla farklı eğlence aktiviteleri düzenleyerek yılın her zamanı  her yaştan ziyaretçilerin  odağı olmayı başarıyor. 

Yaşam merkezi  içerisinde yer alan  moipark,  sunduğu eğlence  alternatifleri  sayesinde bayram tatilinde 55 bin ziyaretçi konuk etti. Avrupa’nın en kapsamlı ve kapalı  büyük eğlence donatıları ile iddiasını ortaya koyan moıpark, özellikle  dev salıncaklar  ve korku oteli ile kendinden söz ettiriyor. Eğlence parkında yer alan bütün eğlence  ekipmanları,  parkın temasına göre, Kanadalı Forrec  şirketi tarafından özel olarak geliştirildi.

Mallof İstanbul içerisinde yer alan  CINETECH, 21 Ekim’de ‘Delisin Delisin’ filminin galasını organize ediyor. Kompleks,   daha önce 18 ülkede toplam 10 milyon ziyaretçi ağırlayanMax Planck Bilim Tüneli Sergisiile 12 Şubat 2015 tarihine kadar  İstanbul’da  ziyaretçilerinin ilgisini bekliyor olacak.


<< Önceki Haber Mall of İstanbul, cazibe merkezi olmayı sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER