Yandaş medyada iç savaşta son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlığına gazete yazarı Cemil Ertem getirildi. Cemil Ertem, Star'dan kovulduktan sonra, "Medya içindeki hırsızlara, mülk düşkünlerine, kendi patronunu soyanlara karşı çıkın, acayip günlerde masa altına saklananları bilin" tweetleriyle dikkat çekmişti.

Yandaş medyada iç savaşta son durum

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Ertem, ekonomi ve finans alanlarında danışmanlık yapacak.

AYRILMA SÜRECİ ÇOK KONUŞULMUŞTU
Star gazetesinde köşe yazarken gazetenin genel yayın yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Star Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile gerilimli bir süreç yaşayan Ertem, 23 Kasım 2014'te  "Ak trolleri kullanarak, Karaalioğlu'nun da aralarında bulunduğu bazı isimlere karşı karalama operasyonu yaptığı" gerekçesiyle gazeteden uzaklaştırılmıştı.

Ertem ardından Twitter hesabından "medyadaki hırsızlara dikkat edin" şeklinde bir mesaj atmış yandaş medyada işler karışmıştı.  Daha sonra Yusuf Ziya Cömert ve Mustafa Karaalioğlu da Ethem Sancak tarafından görevinden alındı.

emil Ertem'in Star'dan kovulur kovulmaz  şunları yazmıştı:


O dönem Cemil Ertem'in Star'dan kovulur kovulmaz ''medya içindeki hırsızlara, mülk düşkünlerine, kendi patronunu soyanlara'' dikkat çekmesi manidar bulunmuş, ''madem medyada hırsızlar, patronunu soyanlar var, ve sen bunları çok yakından tanıyordun, o gazetede çalışırken niye konuşmadın?'' sorusu uzun süre tartışılmıştı.

.

<< Önceki Haber Yandaş medyada iç savaşta son durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER